KARROCA TIP ET-5

KARROCA  TIP ET-5 per transportin e arkave. Karroce me kater rrota rrotulluese. Rrotat me dimenzione 100 mm. Mbajtesit e rrotave nga celiku dhe kromi, stabile

Read More »