KARROCA TIP ET-2

KARROCA  TIP ET-2 per transportin e arkave.

Karroce me kater rrota rrotulluese. Rrotat me dimenzione 100 mm. Mbajtesit e rrotave nga materiali PP COPO, stabile me mbajtesit nga inox me dy pale kuzhineta nga inox, mirembajtja dhe larja e lehte, performanca Kl-I-, me jete te gjate. Kapaciteti  i bartjes se peshes deri ne 250 kg.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *