KARROCA TIP ET-3

KARROCA  TIP ET-3 per transportin e arkave.

Karroce me kater rrota rrotulluese.

Rrotat me dimenzione 75 mm. Mbajtesit e rrotave me celiku i galvanizuar dy pale kuzhineta, mirembajtja dhe larja e lehte, performanca Kl-I-, me jete te gjate. Kapaciteti  i bartjes se peshes deri ne 180, kg

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *